Κάθε σταγόνα μετράει Συμβουλή Καυσίμου

Καθε σταγονα μετραει

Ένα τοις εκατό εδώ, ένα τοις εκατό εκεί, και γρήγορα η οικονομία παίρνει σημαντικές διαστάσεις. Αυτό το σκεπτικό βρίσκεται πίσω από τη φιλοσοφία μας.

Ψάχνουμε διαρκώς για νέους τρόπους τα φορτηγά μας να πηγαίνουν μακρύτερα με λιγότερα καύσιμα, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος ή επιπτώσεις στην κερδοφορία της δραστηριότητας σας.

Πρόκειται για μακροχρόνια δέσμευση και θα συνεχίσουμε το έργο μας επάνω στη βελτίωση της αποδοτικότητας καυσίμου σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Επειδή κάθε σταγόνα μετράει.

Συμβουλή καυσίμου

Ελαττωστε την καταναλωση καυσιμου σας με τη Συμβουλη Καυσιμου.

Η Συμβουλή Καυσίμου είναι η υπηρεσία καθοδήγησης η οποία δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Εφόσον ένας οδηγός διαθέτει τη γνώση να οδηγεί με οικονομικό τρόπο, το κλειδί της επιτυχίας είναι η διαρκής παρακολούθηση.

Η Συμβουλή Καυσίμου σας βοηθά να επιτύχετε ακριβώς αυτό. Με τακτικές εκθέσεις και προσωπική ανάλυση, είναι εύκολο να διασφαλίσετε την επίτευξη της οικονομίας καυσίμου σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να σας βοηθήσει η Συμβουλή Καυσίμου
Dynafleet

Διατηρηστε τον ελεγχο της οικονομιας καυσιμου

Εάν χρησιμοποιείτε το Dynafleet σε συνδυασμό με την εκπαίδευση Ανάπτυξης Οδηγών, μπορείτε να κάνετε οικονομία καυσίμου μέχρι 5 τοις εκατό. Το Dynafleet σας προσφέρει ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το στόλο σας, και η εκπαίδευση οδηγών βοηθά τους οδηγούς στο να οδηγούν ασφαλέστερα, εξυπνότερα και με λιγότερα καύσιμα.

Το Dynafleet σήμερα είναι διαθέσιμο σε μορφή εφαρμογής για iPhone. Έτσι, μπορείτε να έχετε σήμερα πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή σε όλες τις πληροφορίες για το στόλο σας.

Μάθετε περισσότερα για το Dynafleet
I-Shift

I-Shift – εξοικονομήστε καύσιμα και μεγιστοποιήστε τις επιδόσεις

Το I-Shift μπορεί να μειώσει την κατανάλωση κατά μέχρι 3 τοις εκατό σε σύγκριση με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Πρόκειται για την πλέον προηγμένη λύση στην αγορά.

Το I-Shift γνωρίζει πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο τις επιδόσεις του φορτηγού σας επειδή παρακολουθεί τη μάζα του οχήματος, την κλίση του δρόμου, την ταχύτητα και την επιτάχυνση.

Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε καύσιμα με το I-Shift
Πακέτο αεροτομών

Νικηστε τον αερα με το Πακετο αεροτομων

Το Πακέτο αεροτομών μπορεί να προσφέρει βελτίωση της οικονομίας καυσίμου σας κατά μέχρι 10 τοις εκατό. Μειώνει τους στροβιλισμούς και ελαχιστοποιεί την αεροδυναμική αντίσταση ενώ εκτρέπει και τον άνεμο από το ρυμουλκούμενο.

Πέρα από τις μικρότερες δαπάνες καυσίμου, φυσικά μειώνονται ανάλογα και οι εκπομπές CO2.

Μάθετε πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε καύσιμα με τη βελτιωμένη αεροδυναμική.
I-See

I-See - θυμαται για να σας εξοικονομει καυσιμα

Αμέσως μόλις αρχίσετε να οδηγείτε, το I-See μπορεί να εξοικονομήσει καύσιμα μέχρι 5 τοις εκατό. Θυμάται τους δρόμους από τους οποίους έχετε περάσει - και γνωρίζει ακόμα και εκείνους που δεν έχετε πατήσει ακόμα. Το I-See χρησιμοποιεί πληροφορίες τοπογραφίας με στόχο τη διαχείριση της ταχύτητας και των αλλαγών ταχυτήτων με βασικό στόχο την οικονομία καυσίμου.

Μάθετε τα πάντα για τα έξι βήματα του I-See
Ανάπτυξη οδηγών

Αναπτυξη οδηγων

«Μιλάμε για οδήγηση στο ίδιο δρομολόγιο και την ίδια ακριβώς εργασία στον ίδιο χρόνο, απλά πιο αποδοτικά.»

Μάθετε περισσότερα για την ανάπτυξη οδηγών
Γνήσιο Service Volvo

Γνησιο Service Volvo

Η διατήρηση οικονομίας καυσίμου σε υψηλό επίπεδο έχει να κάνει με τους καλούς οδηγούς και την υποστήριξη από μια ταλαντούχα ομάδα τεχνικών, που βρίσκονται εκεί όχι μόνο επειδή ξέρουν το φορτηγό σας απ' έξω κι ανακατωτά, αλλά και για να σας βοηθήσουν να το αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό.

Μάθετε περισσότερα για το Γνήσιο Service Volvo

Λήψη

Φυλλαδιο «Καθε σταγονα μετραει»

Φυλλάδιο EDC(PDF, 14.2 MB)