Τρεις παραλλαγές ισχύος για μια ποικιλία από συνθήκες οδήγησης

Μια καλλονη.. Ενα κτηνος κατω απο το καπο

Είναι ο ασυναγώνιστος κινητήρας D16K που κάνει το Volvo FH16 να ξεχωρίζει από τα άλλα φορτηγά της σειράς FH. Τρία επίπεδα ισχύος μέχρι 550, 650 και 750 ίππους, με μέχρι και 3.500 Nm ροπής. Και όλοι οι κινητήρες είναι προδιαγραφών Euro 6.

Δείτε προσεκτικότερα τους κινητήρες μας
Αριθμημένα στοιχεία σχεδιασμού στο Volvo FH16

Ενας περισσοτερο ξεχωριστος σχεδιασμος

Όλα τα φορτηγά της σειράς FH διαθέτουν το ίδιο παράστημα, γραμμές και αεροδυναμικές καμπύλες. Στο Volvo FH16, οι λεπτομέρειες του εξωτερικού είναι τονισμένες. Και αποκλειστικό.

1. Οπίσθιο παράθυρο
Το σχήμα και η σκίαση των πίσω πλευρικών παραθύρων τονίζει την επιθετική εμφάνιση της καμπίνας.

2. Το νέο μαύρο
Το χρώμα του νέου FH16 είναι σκούρο. Πολύ σκούρο. Όμως κάτω από την επιφάνεια υπάρχει μία σαγηνευτική απόχρωση. Την ονομάσαμε Mystic Fjord. Πρέπει να το δείτε.

3. Προσοχή στη λεπτομέρεια
Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Το φινίρισμα σε σατινέ χρώμιο είναι που κάνει να ξεχωρίζουν το εμπρός σκαλοπάτι, η στεφάνη της μάσκας, οι χειρολαβές στις πόρτες και ο θυρεός της Volvo.

4. Η ευμεγέθης γρίλια 
Η ξεχωριστή μάσκα σε σκούρο ασημί εντυπωσιάζει ιδιαίτερα - σε κάθε δρόμο. Οι καθρέπτες και το ηλιοσκιάδιο έχουν την ίδια ξεχωριστή εμφάνιση.

Το εσωτερικό της καμπίνας

Ο επαναπροσδιορισμος της ανεσης

Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού υπάρχουν και στο εσωτερικό της καμπίνας του FH16.

Μοναδικός σχεδιασμός καθίσματος
Το ξεχωριστό κάθισμα οδηγού διαθέτει το δικό του σχήμα και υφάσματα και προσφέρει στο εσωτερικό της καμπίνας μια αληθινά κορυφαία αίσθηση. Η ταπετσαρία διατίθεται σε δέρμα ή συνδυασμό δέρματος / υφάσματος. Ο σχεδιασμός των καθισμάτων και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά για το Volvo FH16.

Τιμόνι Raven 
Φτιαγμένο από σκούρο δέρμα και με ραφές που κάνουν αντίθεση όντας στο χρώμα του εσωτερικού διάκοσμου, το τιμόνι Raven ενισχύει την πολιτισμένη αίσθηση οδήγησης. Και διατίθεται μόνο στο Volvo FH16. 

Πρώτης κατηγορίας
Το εσωτερικό της καμπίνας διαθέτει μοναδικές επενδύσεις θυρών, επενδύσεις στα τοιχώματα, επιχρωμιωμένα διακοσμητικά, κουρτίνες, υφασμάτινη επένδυση κρεβατιού και πρόσθετα φώτα στις πόρτες. Συνολικά, δημιουργούν μία ατμόσφαιρα πολυτέλειας στο εσωτερικό.

Η Σειρα FH

Το Volvo FH16 είναι το ισχυρότερο φορτηγό της Σειράς FH. Όμως διαθέτει πολλά περισσότερα από ωμή δύναμη. Χρόνος διαθεσιμότητας 100%. Αυξημένη παραγωγικότητα. Ασυναγώνιστη οικονομία καυσίμου.

Εξερευνήστε τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Volvo FΗ > 

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Δοκιμαστε το

Εάν κάτι από αυτά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, χρησιμοποιήστε την εύρεση Αντιπροσώπου για να μάθετε που μπορείτε να δείτε κάποιο. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος ευχαρίστως θα σας ξεναγήσει στο φορτηγό.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας