Πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι με σπαστή λειτουργία

Ενεργο Συστημα Διευθυνσης της Volvo

Τιμόνι. Αλλαγή κατεύθυνσης. Συνεχής ρύθμιση. Οι κινήσεις είναι σχετικά μικρές αλλά η εντατική τους επανάληψη καταπονεί το σώμα σε μεγάλο βαθμό. Η δυσμενέστερη καταπόνηση εντοπίζεται στον αυχένα, στην πλάτη και στους ώμους. Ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στο παρελθόν. Με το Volvo Δυναμική Οδήγηση, μπορείτε να γυρίζετε το τιμόνι με το μικρό δαχτυλάκι σας, περιορίζοντας τη σωματική καταπόνηση κατά 85%.

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo
Ο επιλογέας του I-Shift

I-Shift

Απλό, αξιόπιστο και εξαιρετικά αποδοτικό, το I-Shift έχει αλλάξει την μετακίνηση με φορτηγά. Δεν υπάρχει βαρύς συμπλέκτης ή μοχλός που να χρειάζεται τράβηγμα και όλες οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται στην κατάλληλη στιγμή. Προσφέρει ακόμα οικονομία καυσίμου μέχρι 5%.

Επιλέξτε I-Shift
Το I-Shift διπλού συμπλέκτη από την πλευρά του κινητήρα

I-Shift Διπλου συμπλεκτη

Εμπνευσμένο από τους αγώνες αυτοκινήτων, το I-Shift διπλού συμπλέκτη σας ανεβάζει επίπεδο. Προεπιλέγει την επόμενη ταχύτητα ενώ οδηγείτε με την τρέχουσα. Η απρόσκοπτη παροχή της δύναμης σημαίνει ότι το όχημα μαζεύει χιλιόμετρα αμέσως και με ευκολία, και μπορεί να τα διατηρήσει σε ορεινούς δρόμους, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά σας.

Εξερευνήστε το I-Shift διπλού συμπλέκτη
Η μονάδα Work Remote

Φιλικη για τον οδηγο φορτωση

Η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση κάνει τη φόρτωση ταχύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη. Θυμάται το ύψος που έχουν οι διάφορες ράμπες φόρτωσης. Φροντίζει για τη διατήρηση της σταθερότητας του πλαισίου. Το φορτηγό είναι άψογα ζυγισμένο. Και ακόμα, διαθέτει τηλεχειριστήριο που προσφέρει εύκολο χειρισμό όταν φοράτε γάντια, και έτσι μπορείτε να κάνετε τους χειρισμούς από την καμπίνα ή ενώ βρίσκεστε γύρω από το φορτηγό.

Καμπίνα Globetrotter XL Volvo FΗ σε στιλ οριεντάλ

Το ιδανικο περιβαλλον για εργασια και για ξεκουραση

Η νέα καμπίνα είναι υψηλότερη. Ένα επιπλέον κυβικό μέτρο χώρου. Και πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, όπως το I-Park Cool, που προσφέρουν ησυχία και άνεση, τόσο όταν εργάζεστε όσο και όταν αναπαύεστε.

Διαμέρισμα οδηγού Volvo FΗ

Dynafleet - μεγιστοποιηστε την παραγωγικοτητα σας

Τοποθεσίες, φορτία και ύψη. Χρόνοι οδηγών. Εκθέσεις εκπομπών ρύπων. Κατανάλωση καυσίμου. Το Dynafleet σας παρέχει δεδομένα πραγματικού χρόνου για όλα τα φορτηγά που κατέχετε, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη λήψη περισσότερο επικερδών αποφάσεων.

Κοντινό πλάνο του κινητήρα του Volvo FΗ

Απιστευτη ελκτικη δυναμη

Ο D16 είναι ο πρωταθλητής βαρέων βαρών στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. 750 άλογα. 3.550 Nm ροπής. Και το 90% αυτής είναι άμεσα διαθέσιμο. Ο κινητήρας βρίσκεται στα καλύτερά του όταν τραβά βαριά φορτία σε ορεινό έδαφος. Εάν χρειάζεστε δύναμη προκειμένου να είστε παραγωγικοί, θα καλύψει και τις δικές σας ανάγκες.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Γινετε παραγωγικοτεροι

Μιλήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε και το τελευταίο χιλιόμετρο στο τιμόνι.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας