Πρωτόγνωρη οδική συμπεριφορά

Αναγεννημένες δομές. Επανασχεδιασμένο σύστημα διεύθυνσης. Και χαρακτηριστικά πλαισίου που ανοίγουν δρόμους στον κλάδο των φορτηγών. Όταν σχεδιάσαμε το νέο Volvo FH, δεν κάναμε απλώς βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Τη μεταμορφώσαμε.

Έχοντας τη δυνατότητα να οδηγήσετε με απόλυτο έλεγχο και λιγότερη καταπόνηση, γίνεστε πιο αποδοτικοί. Και αυτό σας κάνει ασφαλέστερους. Καθίστε αναπαυτικά λοιπόν, δέστε τη ζώνη σας και απολαύστε την οδήγηση ενός φορτηγού που δίνει στην κυριολεξία την αίσθηση σπορ αυτοκινήτου.

Η αληθινή δοκιμή της οδικής συμπεριφοράς ενός φορτηγού γίνεται όταν έρθεις αντιμέτωπος με άλλο φορτηγό σε μία στροφή με 80 χλμ/ώρα. Στο Volvo FH, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Stefan Axelsson

Υπεύθυνος οδικής συμπεριφοράς της Volvo Trucks

Η Ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση και το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo συνδυάζονται για να σας προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα, έλεγχο και ευελιξία

Κορυφαία παγκοσμίως χαρακτηριστικά

Δύο τεχνολογίες. Δύο ορόσημα για τον κλάδο των φορτηγών. Η ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση και το σύστημα Volvo Δυναμική Οδήγηση σας παρέχουν ευστάθεια και έλεγχο σε οποιαδήποτε ταχύτητα και κάνουν τόσο εύκολους τους ελιγμούς, που μπορείτε να χειρίζεστε το τιμόνι με το ένα δάκτυλο. Σε συνδυασμό, φέρνουν την οδήγηση των βαρέων φορτηγών σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

Γνωρίστε την Ανεξάρτητη εμπρόσθια ανάρτηση
Η βελτιωμένη ανάρτηση του πλαισίου και τα αμορτισέρ, προσφέρουν πολιτισμένη μετακίνηση

Όλα είναι βελτιστοποιημένα

Όσον αφορά την οδική συμπεριφορά, οι μικρές αλλαγές καταλήγουν σε μεγάλο όφελος. Δώσαμε στο Volvo FH ισχυρότερα και σε καλύτερες θέσεις ελατήρια ανάρτησης. Επίσης αλλάξαμε τη γωνία των αμορτισέρ προκειμένου να μην φτάνουν τα σαμαράκια μέχρι to πλαίσιο. Οι βελτιώσεις αυτές έχουν επιφέρει μία συνολική βελτίωση της ικανότητας περιορισμού των κλίσεων κατά 100%. Και η οδήγηση για εσάς είναι σταθερή και ασφαλέστατη σε οποιοδήποτε δρόμο.

Εξερευνήστε τις άλλες μας βελτιώσεις στο πλαίσιο
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Μην αρκείστε στα λόγια μας

Βιώστε οι ίδιοι την κορυφαία οδική συμπεριφορά με μια επίσκεψη στον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας