Ανταλλακτικά που αντέχουν περισσότερο

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo δεν καλύπτονται μόνο από διασφάλιση ποιότητας. Είναι σχεδιασμένα με βάση τις προδιαγραφές μας να κατασκευασμένα με βάση τα ιδιαίτερα απαιτητικά πρότυπά μας. Ακόμα, έχουν υποστεί εξαντλητικές δοκιμές. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια. Και σας προσφέρουν την ξενοιασιά που δικαιούστε. 

Βρείτε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, από μια συλλογή που διαθέτει περισσότερα από 100.000

Βρείτε το τέλειο ανταλλακτικό

Παράγουμε και εμπορευόμαστε περισσότερα από 100.000 γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Και ο κατάλογος ανταλλακτικών μας, σας διευκολύνει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο ανταλλακτικών

Ανταλλακτικα που αντεχουν περισσοτερο

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo δεν καλύπτονται μόνο από διασφάλιση ποιότητας. Είναι σχεδιασμένα με βάση τις προδιαγραφές μας να κατασκευασμένα με βάση τα ιδιαίτερα απαιτητικά πρότυπά μας. Ακόμα, έχουν υποστεί εξαντλητικές δοκιμές. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια. Και σας προσφέρουν την ξενοιασιά που δικαιούστε. 

Ποτέ δεν θα βρεθείτε μακριά από τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε

Το σωστo ανταλλακτικo. Το σωστο μερος. Τη στιγμη που πρεπει

Με ένα δίκτυο συνεργείων σε 140 αγορές σε όλο τον κόσμο, ποτέ δεν θα βρεθείτε μακριά από τα ανταλλακτικά και την εξυπηρέτηση η οποία θα θέσει και πάλι το όχημά σας σε κίνηση. Τα προηγμένα μας συστήματα εφοδιασμού φροντίζουν επίσης να βρίσκουμε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε και να σας το παραδίδουμε με συνέπεια αντάξια της Volvo.

Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας είναι η προτεραιότητά μας

Η υποσχεση μας για μια 15ετια μετα την παραγωγη

Δεν έχει σημασία ποιο φορτηγό Volvo οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας είναι για εμάς προτεραιότητα. Γι' αυτό συνεχίζουμε να παράγουμε και να διαθέτουμε όλα τα καίριας σημασία ανταλλακτικά για τουλάχιστον 15 χρόνια μετά τη διακοπή της παραγωγής κάποιου μοντέλου.

ΓΝΉΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ VOLVO - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΊΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ

Τα ανταλλακτικά μας είναι γνήσια. Και είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητά τους που τα καλύπτουμε με 2ετή εγγύηση για τα ανταλλακτικά. 

Εάν κάποιο εξάρτημα αστοχήσει κατά τα πρώτα 2 χρόνια λόγω ατέλειας που καλύπτεται από την εγγύηση θα καλύψουμε την επισκευή λη την αντικατάσταση του εξαρτήματος.

Η πλήρης εγγύηση 2 ετών για τοποθετημένα ανταλλακτικά, σε Γνήσια ανταλλακτικά Volvo, ισχύει όταν η εργασία γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo. Καλύπτει την επισκευή ή αντικατάσταση των ανταλλακτικών. Ακόμα και τυχόν επακόλουθες ζημιές.

Ανταλλακτικά Exchange της Volvo

Τα ανταλλακτικά Exchange της Volvo είναι γνήσια ανταλλακτικά Volvo, ανακατασκευασμένα στην πρωτότυπη κατάστασή τους και σε ανταγωνιστική τιμή. Τα ποιοτικά πρότυπα για ένα ανταλλακτικό exchange είναι ακριβώς τα ίδια όπως και για ένα ολοκαίνουργιο ανταλλακτικό. Και ακόμα σας παρέχεται η ίδια εγγύηση.

Η σειρά ανταλλακτικών exchange μας είναι από τις πληρέστερες της αγοράς. Θα βρείτε τα πάντα, από αεροσυμπιεστές, μονάδες ελέγχου και σετ συμπλέκτη μέχρι κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, στροβιλοσυμπιεστές και ταχογράφους, σε μια τιμή που θα εκτιμήσετε και σε επίπεδο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

VT

Γινετε μερος του συστηματος Volvo

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo, εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και εγκαταστάτες που κάνουν σωστή δουλειά. Όλα ξεκινούν από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας